واکنش دختر سردار شادمانی به اظهارات رئیس پدافند غیرعامل: جاسوسی فراتر از واتساپ است سکوت عجیب وزارت خارجه در قبال روایت‌سازی غرب درباره مذاکره ایران و آمریکا پزشکیان عازم تهران شد ایزدی: مذاکرات قبلی در واقع یک عملیات فریب بوده است بورل افشا کرد: مزدوران آمریکایی ۵۵۰ فلسطینی را در غزه کُشته‌اند سردار نائینی: اگر تجاوز جدیدی علیه ایران رخ دهد، هیچ خط قرمزی نخواهیم داشت ضرورت پرهیز از تعریف پروژه‌های جدید در طرقبه شاندیز اردوغان: هدف اسرائیل از حمله به ایران، لبنان و سوریه، به‌زانو درآوردن فلسطین است پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان دیدار کرد | وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راهکار رفع هر تهدیدی علیه آنهاست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان و الهام علی‌اف در حاشیه اجلاس اکو دیدار و گفت‌و‌گو کردند (۱۳ تیر ۱۴۰۴) دیدار روسای جمهور ایران و ترکیه در حاشیه برگزاری اجلاس سران اکو در جمهوری آذربایجان بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ایران را ترک کردند آیت‌الله علم‌الهدی: له شدن رژیم صهیونیستی یک واقعیت قطعی است مسعود پزشکیان: ایران اسلامی از تمامیت ارضی خود تمام‌قد دفاع مشروع کرد پزشکیان با امامعلی رحمان دیدار کرد حملات گسترده روسیه با صد‌ها پهپاد به کی‌یف (۱۳ تیر ۱۴۰۴) حمله با سلاح سرد در قطاری در آلمان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) برق بیش از ۵۰ هزار نفر در مسکو پس از حمله پهپادی قطع شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) یک آمریکایی هنگام ورود به ساختمان کنگره با سلاح گرم بازداشت شد سخنگوی وزارت خارجه: تماس‌هایی به‌طور غیرمستقیم وجود دارد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان وارد شهر خانکندی جمهوری آذربایجان شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) تخت‌روانچی: ایران آماده مذاکرات جدید است حمله پهپادی گسترده اوکراین به مناطق مختلف روسیه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان عازم جمهوری آذربایجان شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) تکرار توهمات ترامپ| لازم باشد با ایرانی‌ها دیدار می‌کنم! عملیات ویژه ارتش اسرائیل در اطراف دمشق و جنوب سوریه (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جوایز ویژه پلیس برای رانندگان قانونمند نوروز ۱۴۰۲ | پیش‌بینی افزایش ۳۶ درصدی سفر‌های نوروزی تا ۳ فروردین ۱۴۰۲+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۵۵۶۹۸
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۱
جوایز ویژه پلیس برای رانندگان قانونمند نوروز ۱۴۰۲ | پیش‌بینی افزایش ۳۶ درصدی سفر‌های نوروزی تا ۳ فروردین ۱۴۰۲+ جزئیات
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا از اهدای جوایز ویژه به رانندگان قانونمند نوروز ۱۴۰۲ خبرداد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سیدکمال هادیان‌فر ضمن بازدید از مرکز اطلاعات و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور اظهار داشت: از ۲۴ اسفند ماه موج اول سفر‌های نوروزی شروع شده است و پیش بینی می‌شود طی روز‌های آتی و تا سوم فروردین سال جدید با افزایش ۳۶ درصدی همراه باشد. از سوم فروردین ۱۴۰۲ و با شروع ماه مبارک رمضان، پیش‌بینی می‌شود که سفر‌های بین شهری و استانی کاهش ۹ درصدی داشته باشد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا در ادامه با اشاره به آمار جانباختگان تصادفات رانندگی بیان داشت: از روز ۲۴ اسفند که سفر‌های نوروزی شروع شده است متاسفانه ۱۲۵ نفر از هموطنان عزیزمان را براثر تصادفات رانندگی از دست دادیم.

وی اضافه کرد: علل اصلی تصادفات، سرعت و سبقت غیرمجاز، عدم توجه به جلو و خستگی و خواب آلودگی بوده است لذا خواهشی که داریم این است که هموطنان عزیز قبل از رانندگی، حتما استراحت کافی را داشته و در طول مسیر نیز هرجا که احساس خستگی کردند، استراحت کنند و بعد به مسیر خود ادامه دهند.

رئیس پلیس راهور فراجا در ادامه با اشاره به آمار جانباختگان تصادفات رانندگی در نوروز سال گذشته، بیان کرد: در نوروز سال گذشته متاسفانه ۱۱۰۰ نفر از هموطنانمان بر اثر سوانح ترافیکی کشته و ۱۸ هزار نفر نیز مجروح و مصدوم شدند که آمار بسیار بالایی است.

وی در ادامه درباره پیش بینی وقوع بارندگی در روز‌های آتی، گفت: طبق اعلام سازمان هواشناسی در روز‌های ابتدایی سال به خصوص اول فروردین با موج جدید بارش‌ها مواجه خواهیم بود که در این شرایط، با توجه به لغزندگی سطح معابر، عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه، تهدید بسیار جدی محسوب می‌شود، لذا توصیه می‌کنیم رانندگان عزیز نهایت احتیاط و دقت را داشته باشند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا در ادامه به کاهش ۱۰ کیلومتری سرعت، اشاره و اذعان دکرد: طبق مصوبه کمیسیون ایمنی راه ها، ناوگان عمومی بار و مسافر کاهش ۱۰ کیلومتری سرعت را دارند که امیدواریم رانندگان عزیز ناوگان عمومی که بسیار هم حرفه‌ای هستند، حتما به این توجه داشته باشند.

سردار هادیان‌فر از اهدای جوایز ویژه به رانندگان قانونمند نوروز ۱۴۰۲ خبرداد و گفت: پلیس راهور فراجا به رانندگان عزیزی که در نوروز ۱۴۰۲ از تاریخ ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۲ تخلف و تصادف نداشته باشند به قید قرعه، به ۱۰۰ نفر جایزه ۲۰ میلیون تومانی و همچنین ۳۰ دستگاه موتورسیکلت اهدا خواهد کرد.

رئیس پلیس راهور در پایان با بیان اینکه بستن کمربند ایمنی برای تمامی سرنشینان خودرو الزامی است، خاطرنشان کرد: تخلفات حادثه ساز، خط قرمز پلیس است و در صورتی که راننده‌ای پر تخلف و مرتکب تخلفات حادثه‌ساز شود، خودرو توقیف می‌شود، چرا که نمی‌توانیم اجازه دهیم، تعداد اندکی که مکرر تخلف می‌کنند، جان دیگران را نیز به خطر بیندازند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->